Ինգա Մարգարյանին շնորհվել է բանասիրական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճան

Սյունիքի հայագիտական հետազոտությունների կենտրոնը շնորհավորում է ԳՊՀ-ի դասախոս, գիտաշխատող Ինգա Աշոտի Մարգարյանին ՀՀ ԳԱԱ Լեզվի ինստիտուտում գործող ԲՈՀ-ի 019 Լեզվաբանության մասնագիտական խորհրդի որոշմամբ  բանասիրական գիտությունների թեկնածուի (Ժ.02.01 թվանիշով) գիտական աստիճան ստանալու առիթով: Գիտական թեման՝ «Ս. Խանզադյանի լեզվական արվեստը»:

Ցանկանում ենք առողջություն և բեղուն աշխատանք հայագիտության ասպարեզում:

Հնարավոր է՝ Ձեզ հետաքրքրի

Գորիսի պետական համալսարանի բանասիրության և պատմաիրավագիտության ամբիոնի և 25RG-6B137 «Գորիսի տարածաշրջանի բանահյուսությունը, բարբառը, տեղանունները, տոհմանունները»…

Հայկական ամենահին քաղցրավենիքներից․ թըրթէրուտ

Title of the Document: Armenian Oldest Delicacies: T’rt’erut The document explores the ancient culinary heritage…

Ածանցումը Գորիսի բարբառում

Արինե Արմանի Բաբայան Հայաստան, Գորիսի պետական համալսարան, ուսանող Ղեկավար և համահեղինակ՝ Մհեր Քումունց Մեր ուսումնասիրությունը նվիրված է…

Կապի հնչյունական, բառային և քերականական դրսևորումները Գորիսի բարբառում

Մանանա Բաղդասարյան Ուսանող Հայաստան, Գորիսի պետական համալսարան Ղեկավար և համահեղինակ՝ Մհեր Քումունց Սույն հոդվածում ուսումնասիրել ենք Գորիսի…